2008. december 15., hétfő

Filmajánló - Volume 6.

Step Brothers 2008

Na ez az a film amin könnyesre röhögtem magam. Szókimondó, durva, káromkodós, beteg... ilyen és hasonló szavakkal lehetne jellemezni a filmet.
A történet röviden annyi, hogy két középkorú férfi mostohatestvér lesz. Először utálják egymást, majd a legjobb barátok lesznek. Közben nem csinálnak egész nap semmit sem, nincs munkájuk, felelőtlenek, kb. mint egy tizenéves gyerek.
Trailert érdemes megnézni.

rendező:
Adam McKay
szereplők:
Will Ferrell (Brennan Huff)
John C. Reilly (Dale Doback)
Mary Steenburgen (Nancy Huff)
Richard Jenkins (Robert Doback)
Rosine 'Ace' Hatem (Boat Ho)

Értékelésem: 8/10
IMDb
TRAILER

- - - - - - - - - - - - - - -

Pineapple Express (Ananász expressz) 2008

Dale-nek elvei vannak: 1. dolgozz minél kevesebbet. 2. szívj minél többet. 3. ne látogasd meg a csajod szüleit. De eljön az a nap, amikor az összes elvét kénytelen felrúgni. A dealere, a hozzá hasonlóan szuperlusta Saul egy fantasztikus, új anyaggal kínálja meg: az Ananász Expresszel, ami ugyan üveges tekintetet és múlhatatlan jókedvet okoz, viszont ennek köszönhetően tanúja lesz egy gyilkosságnak, áldozata egy nyomába eredő kábítószer-kereskedő bandának, és még a barátnője apja is egy puskával üldözi, egyre több őrült, lehetetlen, lövöldözéssel, robbanással, bujkálással és autós száguldozással járó kaland következik. Ő csak heverészni szeret és szívni, de az Ananász Expressz száguld vele. - Port.hu

Egy újabb őrült füves vígjáték, aki látta a Superbad, avagy miért ciki a Sex című filmet, az tudja mire számítson. Seth Rogen új filmje. A sráctól eddig csak jó filmet láttam: Superbad ugyebár, és a Knocked Up (Felkoppintva), aztán itt lesz még a Zack and Miri Make a Porno, amihez ha lesz felirat máris írok róla.
Az Ananász Expresszről filmről röviden, hogy állati jó. Tele poénokkal és akcióval, végére rendesen eldurvulnak a dolgok. De azért nem kell akciófilmre se számítani, inkább kifigurázásra.
Főleg azoknak ajánlanám akik szeretik a füves filmeket, vagy legalább is nem óckodnak tőle.

Értékelésem: 8/10
IMDb
TRAILER




Nincsenek megjegyzések: