2009. június 2., kedd

E3 '09

Kezdetét vette a világ legnagyobb játék bemutatója az E3 Expo (Electronic Entertainment Expo). A fejlesztők most is mint minden évben bemutatják nagyágyúikat.
A rendezvény 2009 június 2-4. között tart. Mivel konzolom nincs, és nem is nagyon szeretnék ezért, csak PC-re is megjelenő játékokból csemegézek. Azok közül is amik várólistán vannak nálam.


Sam Fisher visszatér. Kicsit megöregedve, de annál keményebben. Sokkal akciódúsabb elődeihez képest. Nálam ott van a várólista elején


Splinter Cell: Conviction
E3 09: Extended Trailer



E3 09: Gameplay Footage



- - - - - - - - - - - - - - -

Assassin's Creed 2. Az első részét nem játszottam ki, egyhangú unalmas volt, pedig az alapötlet nagyon jó. Az ígérték, hogy a második rész sokkal változatosabb lesz. Majd meglátjuk, addig itt ez a kis kedvcsináló.

Assassin's Creed 2
E3 09 Official Trailer HD



- - - - - - - - - - - - - - -

A Moder Warfare 2-ről már írtam, most már egy izgalmas gameplay videónk is van.

Modern Warfare 2
E3 09: Press Conference Gameplay



- - - - - - - - - - - - - - -

A Mafia volt az, amihez fogható hangulatú játékkal még nem találkoztam. Filmszerű az egész, drámai, és lebilincselő sztory-ja van. Hamarosan érkezik a 2. rész is. A trailerek és az ingame videók után úgy látszik nem kell csalódnunk a srácokban, újabb etalon van kilátásban.

Mafia II
E3 09: Trailer



- - - - - - - - - - - - - - -

És a végére egy Star Wars MMORPG, játszani nem fogok vele az biztos, havidíj stb. Meg különösképp nem kötnek le az MMORPG-k. Viszont a trailer veszett durván néz ki.

Star Wars: The Old Republic
E3 09: Jedi vs Sith Cinematic




Továbbá várós még: Alan Wake, Mass Effect 2, Batman: Arkham Asylum

E3 Expo hivatalos oldal
Méh több E3 Trailer, ha nem volt elég.

Nincsenek megjegyzések: