2008. október 6., hétfő

Dj Shah

Dj Shah, eredeti nevén Roger-Pierre Shah egy német elektronikus zenei producer. Karrierjét 1996-ban kezdte és rögtön berobbant a top10 közé a német elektronikus tánczenei listákra. 1999-ben jelent meg első produkciója „Claps” címmel, ami bejutott a elég szép helyezést ért el a slágerlistákon, és egyúttal felkeltette a legnagyobb Dj-k érdeklődését Európa-szerte. Később kijött a "Commandments" és a "Riddim" című számai is. A legújabb produkcióit a világ leghíresebb Dj-i, Paul Van Dyk, Armin Van Buuren, Above & Beyond, Ferry Corsten, Tiesto, és még sok más sztár Dj játsza. Később leszerződött az Armada kiadóval. A „Sunlounger” művésznév is őt takarja. Sunlounger „Another Day on The Terrace” cimű albuma 2007-ben jött ki és a legtöbbször letöltött album lett a holland iTunes-on. Együtt dolgozott Armin van Buurennel a Going Wrong című számon, ami a holland kislemezlista 5. helyén indított az első héten. A 2008-as Armin Only rendezvényen előben elő is adták a szerzeményüket.

És akkor itt ajánlanám rádióműsorát, ahol 2 órán keresztül zenél. Az első óra a "Trance"-é míg a második a "Balearic"-é, címe pedig Magic Island. A tracklistát itt találhatjátok meg.
Nekem különösen, azért tetszik Armin van Buuren State of Trance-jéhez és Tiesto Club Life-hoz képest, mert ebben sokkal több az ének, változatosabb.
A tegnapi Sunlounger után jöjjön a ráadás. Szintén egy gyönyörű szám: Dj Shah feat. Adrina Thorpe - Back To You


Nincsenek megjegyzések: