2008. augusztus 28., csütörtök

TotalGaming - Play Games!

"A TotalGaming oldalcsoport 2008 első negyedévében kezdte meg működését, célja, hogy összefogja és kialakítsa a hazai játékos közösségeket, illetve segítsen nekik népszerűsíteni az adott játékot. A külföldi porondon is egyedülálló kezdeményezés nyitottságát nem is bizonyíthatná jobban más mint, a csoportban már jelenleg is megtalálható különböző játékstílusok (FPS, RPG, MMO, STRAT, SPORT, SIMULATOR) sokszínűsége.
A világban és ezzel együtt hazánkban is rohamosan növekedő játékosok száma arra engedte következtetni az oldalcsoport kitalálóit és megalkotóit, hogy a játékosoknak igenis játékonként szükségük van közösségi oldalakra, azonban ezen közösségi oldalak úgy tudnak fennmaradni és újabb közösségi tagokat toborozni, ha egy központi rendszerhez tartoznak, ez a TotalGaming."
- www.TotalGaming.hu

Az oldal még béta állapotban van, hibák előfordulnak rajta. Engem igazság szerint a www.totaltf.hu és a www.totalcs.hu érint. Azért osztom meg veletek ezt az oldalt, hátha valaki érintett a játékokban és még nem hallott volna erről a közösségi lapról, mivel még csak most indult.

Nincsenek megjegyzések: