2009. január 2., péntek

Terminator: The Sarah Connor Chronicles

2009-ben érkezik a Terminátor 4 (Termintator 4 Salvation). A trailer nagyon felcsigázott, főleg hogy a jövőben fog játszódni, lesz hent dögivel (legalábbis remélem).
Lehet, hogy a film hatása miatt álltam a neki a Terminátor: Sarah Connor Krónikáinak. Jelenleg a 2. évad közepén járok, és eddig nagyon tetszik. Tetszik benne, hogy epizodikusak a részek, legalábbis egy kicsikét. Szóval lezárul egy egy rész. A CGI animációk nem a legszebbek, de egy sorozathoz képest elég jópofa. Érdemes megnézni a Pilot-ot (első rész). Aztán ha tetszett lehet folytatni. Én mindenképp feliratosan ajánlom a nézését.

szereplő(k):
Lena Headey (Sarah Connor)
Thomas Dekker (John Connor)
Summer Glau (Cameron Phillips)
Richard T. Jones (James Ellison)
Brian Austin Green (Derek Reese)

rendező: David Nutter
forgatókönyvíró: Josh Friedman, James Cameron, Gale Anne Hurd
operatőr: Bill Roe
zene: Bear McCreary
executive producer: Andrew G. Vajna, Mario Kassar, Josh Friedman
vágó: Paul Karasick, Heather MacDougall

A történet:

A sorozat a film második része után játszódik, Sarah Connor karaktere köré épül. Az új irányelv: Sarah és John többé már nem menekül, hanem felveszi a harcot a Skynet gépei ellen, mint ahogyan azt a mozifilmekben is igyekeznek. Azonban immár a törvény elől is menekülni kényszerülnek, hiszen egy markáns FBI nyomozó, James Ellison is a nyomukban van, hogy felelősségre vonja őket a Cyberdyne Systems felrobbantása miatt. Sarah és John folyton változtatják lakhelyüket, azonban soruk elől nem menekülhetnek. John új iskolájában egy terminator megtámadja, és az újonnan szerzett barátja, Cameron menti meg, akiről kiderül hogy szintén gép. Innen a cselekmények felgyorsulnak: John és Sarah csaknem tíz évet ugranak az időben. A történetről még annyi kiszivárgott, hogy John nem lesz érzelemmentes a gyönyörű testtel álcázott gép iránt, ám mind természetileg, mint elméletileg ez halálra ítélt és kivitelezhetetlen.
A sorozat egy alternatív folytatásként fogható fel, mely nem fog kapcsolódni a már elkészült harmadik, illetve a készülőben lévő negyedik filmhez. A készítők természetesen nem rugaszkodtak el teljesen az alap filmektől, hisz már az első évadban is voltak erős utalások az előző két alkotás monumentális jeleneteire, melyet tovább fokoztak a második évadban. - http://sarahconnorchronicles.hu



IMDb

Nincsenek megjegyzések: